OPSTA PRAVILA PONASANJA

Pravila ponasanja na DeSaGo forumu
admin
Site Admin
Postovi: 1
Pridružio se: Uto Dec 06, 2016 12:40 pm

OPSTA PRAVILA PONASANJA

Postod admin » Uto Dec 06, 2016 12:40 pm

1.Desago forum-je u vlasnistvu Desago kompanije,pristup je omogucen svakom registrovanom clanu,osim ako nije drugacije naznaceno.U slucaju da administratori procene da je integritet foruma ugrozen od strane nekog clana,isti ce biti opomenut odnosno iskljucen.
2.Budite Strpljivi , ne očekujte pomoć u roku od odmah , postavite pitanje što je moguće jasnije , pažljivo opišite problem. Ne ravnajte se prema prvom datom odgovoru (možda nije tačan).
savet: ne nastupajte agresivno , jer se može desiti da Vas ostali članovi budu ignorisali zbog toga , kontra produktivno je.
3.Ne citirajte bez razloga , da se poruke ne umnožavaju bez preke potrebe , zamorno je , ali ako baš mora , izvucite samo deo konteksta koji je Vama bitan.
4.Dozvoljeno je linkovanje prema drugim forumima i web stranama , osim komercijalnih web stranica u smislu širenja reklame.
5.Zabranjene su nacionalne, verske i političke teme. Prozivke ostalih članova u negativnom smislu,vređanje i slično , takvi postovi će biti momentalno brisani , a postovalac opomenut. Nije dozvoljeno objavljivati nelegalne softvere , serijale i "crack-ove" , kao i linkove za nelegalne softvere. Zabranjene su svađe na fanzo-forumu , to ostavite za neku drugu priliku.
6.Svi Tekstovi su vlasništvo DeSaGo-foruma i pisaca pojedinih tekstova , istinitost i odgovornost za svaki ponaosob tekst snosi lično pisac-član teksta(posta). U slučaju da je potrebno neki tekst kopirati sa DeSaGo-foruma , osoba koja kopira tekst mora tražiti saglasnost autora čiji tekst želi da kopira. Član DeSaGo-foruma koji želi ovde objaviti tuđi tekst mora jasno naznačiti autora teksta i link odakle je tekst preuzeo u suprotnom lično je sam odgovoran u slučaju eventualno načinjene štete.
7.Svaki član foruma , korisnik informacije, je sam sebi odgovoran u slučaju neke štete koju je sam načinio koristeći se informacijama i uputstvima sa DeSaGo-foruma i niko mu drugi nije odgovoran za načinjenu štetu koju je sam svojim radom prouzrokovao.
8.Zabranjeno je otvaranje više od jednog korisničkog naloga na DeSaGo-forumu . U slučaju da urednici DeSaGo-foruma primete ovakve aktivnosti ( svaki član ponaosob je identifikovan jedinstvenom IP adresom ) momentalno će takvim članovima biti zabranjen pristup na forum bez obaveštenja i obrazloženja.
9.Strogo je zabranjeno na DeSaGo-forumu postavljati linkove prema fajlovima sumnjivog karaktera, fajlovima sa licenciranim i zaštićenim autorskim pravima, web stranicama sumnjivog karaktera.

Zadržavamo pravo na izmene u cilju daljeg unapređenja i poboljšanja DeSaGo-foruma.
Drago nam je što ste nas posetili zelimo vam puno uspeha

Povratak na “DeSaGo forum-opsti pravilnik”

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost